Krystalstruktur i chokolade
Teori og forsøgsvejledning. Lær om krystalstrukturer med chokolade, og hvordan de reagerer ved forskellige behandlinger. Chokoladen bliver behandlet på forskellige måder under og efter smeltningen for at påvirke krystalstrukturen og krystalgitrene. Desuden tempereres chokoladen. På den måde bliver den mest eftertragtede af de seks krystaltyper, som chokolade kan bestå af, skabt.
Det kan være, du mangler undervisningsmateriale om krystalstrukturer? Det kan også være, at du har noget chokolade tilbage efter påske og vil gøre det til en lærerig oplevelse for dine børn? Her får du hele vejledningen, og det hele kan gøres med hjemmeremedier.
Se den tilhørende video på YouTube her.
En anden måde du kan inddrage krystalstruktur i undervisningen er ved at lave dine egne sukkerkrystaller. Se min vejledning her.
0,00 kr.
© Naturfagskonsulenten. Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen. Husk derfor at indberette materiale fra denne side, hvis din skole er udvalgt til Copydan.
Del materialet:
Flere materialer
Relaterede varer
-
Alle materialer
Juleforsøg – 8 forsøg til en naturfaglig jul
Bliv inspireret til en naturfaglig jul! I pdf’en finder du otte forsøg med et juletwist, som du kan inddrage i naturfagsundervisningen i december.
-
Alle materialer
Undersøg bladenes farver
Her ses et enkelt forsøg, der viser det brede spektrum af farver, som findes i blade.
-
Alle materialer
Elektriske kredsløb
Lær om elektricitet ved at lave hjemmelavede kredsløb på to forskellige måder.
-
Alle materialer
Dyrk bakterier på banan
Vejledning til hvordan du kan dyrke bakterier og svampe på bananskiver i stedet for at bruge agar som substrat.
-
Alle materialer
Digitale programmer i undervisningen
Skema med oversigt over digitale programmer samt anvendelse og eksempler til brug i undervisningen.