pH med rødkål
Rødkål fungerer som pH-indikator, fordi det indeholder farvestoffet anthocyaniner. Farvestoffets struktur ændrer sig, hvis man tilsætter syre eller base, og absorberer derfor forskellige bølgelængder af lys. Dermed ændres farven.
Se den tilhørende video her.
0,00 kr.
© Naturfagskonsulenten. Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen. Husk derfor at indberette materiale fra denne side, hvis din skole er udvalgt til Copydan.
Del materialet:
Flere materialer
Related products
-
Alle materialer
Naturens tag-selv-bord ved havet + tangchips
En oversigt over 5 spiselige planter på stranden og i havet.
-
Alle materialer
Grundstofgåder
Inspiration til opgaver til at lære om grunstofferne og grundstoffernes periodiske system.
-
Alle materialer
Sjove og (u)hyggelige forsøg til halloween
Her er teorien bag de fem forsøg i min halloween-video.