Hjemmelavet yoghurt
Lær om gæring ved at lave hjemmelavet yoghurt. De fleste er nok meget bekendte med yoghurt i dagligdagen, men her får man indblik i processerne bag. Ved at lade mælken stå ved en bestemt temperatur, kan bakteriekulturen trives og omsætte laktosen (mælkesukkeret) i mælken.
Se den tilhørende video her.
0,00 kr.
© Naturfagskonsulenten. Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen. Husk derfor at indberette materiale fra denne side, hvis din skole er udvalgt til Copydan.
Del materialet:
Flere materialer
Related products
-
Alle materialer
Vendespil: træernes blade og frø
Oversigt og vendespil med nogle af de mest almindelige træers blade og frø.
-
Alle materialer
Kaffe i undervisningen
Flere idéer til undersøgelser, der inddrager kaffe i undervisningen, bl.a. dyrkning af svampe i kaffegrums og hjemmelavet body scrub.