Lav din egen friskost

Se i opskriften her, hvordan du laver din egen ost. Her bruges kærnemælk, som opvarmes. Syren i kærnemælken sætter gang i koaguleringen af proteinet kasein. Dette er hovedbestanddelen i ostemassen, som skilles ud fra vallen.

 

Se den tilhørende video på YouTube her.

 

På min materialeside kan du også finde opskrifter på hjemmelavet mayonnaise og yoghurt.

© Naturfagskonsulenten. Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen. Husk derfor at indberette materiale fra denne side, hvis din skole er udvalgt til Copydan.

Del materialet:

Flere materialer

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig og få nyheder, gratis undervisningsmaterialer, kursustilbud og eksklusive rabatter!

10% i introrabat til shoppen på ForlagetUrtica.dk, når du tilmelder dig.

Denne hjemmeside anvender cookies

Vi bruger cookies og lignende teknologi til at levere den bedste oplevelse på websitet. Ved fortsat brug af hjemmesiden antager vi, at du accepterer dette. Hvis du ønsker det, kan du slå cookies fra i din browser. Du kan læse vores cookie- persondatapolitik her.