Krystalstruktur i chokolade
Teori og forsøgsvejledning. Lær om krystalstrukturer med chokolade, og hvordan de reagerer ved forskellige behandlinger. Chokoladen bliver behandlet på forskellige måder under og efter smeltningen for at påvirke krystalstrukturen og krystalgitrene. Desuden tempereres chokoladen. På den måde bliver den mest eftertragtede af de seks krystaltyper, som chokolade kan bestå af, skabt.
Det kan være, du mangler undervisningsmateriale om krystalstrukturer? Det kan også være, at du har noget chokolade tilbage efter påske og vil gøre det til en lærerig oplevelse for dine børn? Her får du hele vejledningen, og det hele kan gøres med hjemmeremedier.
Se den tilhørende video på YouTube her.
En anden måde du kan inddrage krystalstruktur i undervisningen er ved at lave dine egne sukkerkrystaller. Se min vejledning her.
0,00 kr.
© Naturfagskonsulenten. Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen. Husk derfor at indberette materiale fra denne side, hvis din skole er udvalgt til Copydan.
Del materialet:
Flere materialer
Relaterede varer
-
Alle materialer
Dansende rosiner
Få rosiner til at danse! Undersøg hvordan rosiner i danskvand ændrer massefylde.
-
Alle materialer
Bodyscrub med kaffegrums
Genbrug kaffegrums og lav en lækker hjemmelavet bodyscrub.
-
Alle materialer
Dyrk bakterier på banan
Vejledning til hvordan du kan dyrke bakterier og svampe på bananskiver i stedet for at bruge agar som substrat.
-
Alle materialer
Digitale programmer i undervisningen
Skema med oversigt over digitale programmer samt anvendelse og eksempler til brug i undervisningen.
-
Alle materialer
Sjove og (u)hyggelige forsøg til halloween
Her er teorien bag de fem forsøg i min halloween-video.