Krystalstruktur i chokolade

Teori og forsøgsvejledning. Lær om krystalstrukturer med chokolade, og hvordan de reagerer ved forskellige behandlinger. Chokoladen bliver behandlet på forskellige måder under og efter smeltningen for at påvirke krystalstrukturen og krystalgitrene. Desuden tempereres chokoladen. På den måde bliver den mest eftertragtede af de seks krystaltyper, som chokolade kan bestå af, skabt.


Det kan være, du mangler undervisningsmateriale om krystalstrukturer? Det kan også være, at du har noget chokolade tilbage efter påske og vil gøre det til en lærerig oplevelse for dine børn? Her får du hele vejledningen, og det hele kan gøres med hjemmeremedier.

 

Se den tilhørende video på YouTube her.

 

En anden måde du kan inddrage krystalstruktur i undervisningen er ved at lave dine egne sukkerkrystaller. Se min vejledning her.

© Naturfagskonsulenten. Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen. Husk derfor at indberette materiale fra denne side, hvis din skole er udvalgt til Copydan.

Del materialet:

Flere materialer

TILMELD DIG NYHEDSBREVET

Tilmeld dig og få nyheder, gratis undervisningsmaterialer, kursustilbud og eksklusive rabatter!

10% i introrabat til shoppen på ForlagetUrtica.dk, når du tilmelder dig.

Denne hjemmeside anvender cookies

Vi bruger cookies og lignende teknologi til at levere den bedste oplevelse på websitet. Ved fortsat brug af hjemmesiden antager vi, at du accepterer dette. Hvis du ønsker det, kan du slå cookies fra i din browser. Du kan læse vores cookie- persondatapolitik her.