Aktuelle kurser

Fællesfaglig undervisning og prøverne i naturfag

Del kurset med dine kollegaer:

Dato:

Torsdag d. 27. april 2023.

Sted:

Balle Kursus & Læring ved Vejle.

Vil du opdateres på alt det nye indenfor naturfagsprøver og inspireres til, hvordan du kan skabe sammenhæng mellem undervisning og prøver, så er dette kursus lige noget for dig?

 

Kurset vil give dig et indblik i, hvad der gælder fra ministeriets side. Samtidig vil du få idéer til, hvordan du kan tilrettelægge en sammenhængende undervisning i naturfagene, som naturligt leder frem mod prøven. I løbet af dagen dykker vi ned i både de skriftlige prøver og den mundtlige naturfagsprøve.

 

Som eksaminator og censor bliver du helt skarp på, hvilke krav der er til prøven og på, hvordan du bedst muligt støtter eleverne undervejs og vurderer dem ved selve prøven.

 

Du bliver præsenteret for kompetencebaserede undersøgelser og andre aktiviteter, som du kan bruge direkte i din undervisning på skolen. På den måde vil du have input til dine årsplaner til næste skoleår. Vi kommer derudover til at berøre opfordringen fra læseplanen om at arbejde problembaseret i natur/teknologi på mellemtrin, og du får konkrete bud på, hvordan det kan udmøntes.

 

Målgruppe 
Lærere, der underviser i geografi, biologi og fysik/kemi

Formål
At blive opdateret på det nyeste omkring prøverne i naturfag, så du bliver klar til at føre eleverne til prøve og til at samarbejde med kolleger og censor. 
At kende rammerne og samtidig få inspiration til den fællesfaglige undervisning, så du har et afsæt for at lave din årsplan i naturfagene
 
Periode27. april 2023
StedBALLE Kursus & Læring, 7182 Bredsten, Vejle
UnderviserLektor og naturfagskonsulent, Ulla Hjøllund Linderoth
Pris1950 kr + moms.
TilmeldingsfristLøbende online tilmelding
MedbringComputer eller IPAD